Våre solsenger/priser

NB! Vi bytter solrør i alle våre senger i god tid før angitt levetid er utløpt slik at våre kunder skal få maksimal valuta for pengene. 

Vi benytter kun lysrør som er godkjent av Statens Strålevern i våre solsenger. Det betyr at du som kunde kan være trygg når du tar sol hos oss, samtidig som vi alltid har den beste lovlige effekt i våre solsenger.


 

 

soltron m60soltron m60 2

Rom 1, 2 og 7: Soltron M-60. Våre nest beste senger. Kraftig kroppsvifte og ansiktsvifte, ansiktsbrunere, skulderbrunere og nakkebruner. Lydanlegg hvor du kan høre på radiokanalen som spilles i resten av studioet eller koble til din MP3-spiller eller telefon dersom du har med deg AUX-tilkoblingskabel med 3,5 mm plugg i begge ender.

Pris kr. 4 pr. min.


4isun

Rom 8: I-SUN. Supersol med aircondition, egen ansiktsvifte og kraftig kroppsvifte. Ansiktssol. I tillegg har denne sengen aroma-duft og avkjølende vanndusj dersom kunden ønsker det. MP-3 docking.
Innebygget lydanlegg i sengen hvor du kan høre på radiokanalen som spilles i resten av studioet eller koble til din MP3-spiller eller telefon dersom du har med deg AUX-tilkoblingskabel med 3,5 mm plugg i begge ender.

Pris kr. 3,80 pr. min.


5ny   6ny

Rom 3 og 4: L65 Charming Cherry / L65 Strawberry Star. Når kun det beste er godt nok. Byens beste solsenger fra verdens suverent største og ledende produsent: SOLTRON.
Disse sengene har ALT. Aircondition, aroma-duft, vanndusj, nakke og skulderbrunere, kraftige ansiktsbrunere, you name it. Kraftfullt lydanlegg hvor du kan lytte til behagelig musikk fra Cafe Del Mar, høre på radiokanalen som spiller på resten av solstudioet eller koble til din egen MP3-spiller eller telefon dersom du har med deg din egen AUX-tilkoblingskabel med 3,5 mm plugg i begge ender. Alle tilleggsfunksjonene kan selvfølgelig slås av eller reguleres etter kundens ønske. Innovativ teknologi sørger for at solrørene ikke taper effekt mot slutten av levetiden slik som er vanlig i andre solsenger. Her lyser rørene med 100% styrke helt til de skal skiftes. Derfor behøver du ikke å tenke på om rørene er nye eller gamle. Effekten vil uansett være den samme.
Pris kr. 4,20 pr. min.